Uw houvast voor vastgoed

Wat wij doen

Vastgoed

Bent u op zoek naar uw droomwoning, of het nu gaat om huur of koop? Met onze persoonlijke aanpak helpen we u graag om het perfecte huis te vinden dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle panden en gronden die momenteel beschikbaar zijn.

Overweegt u uw woning te verkopen of te verhuren? Tegenwoordig komt hier veel bij kijken, maar we staan klaar om u te ondersteunen! Ons doel is om een soepele verkoop te realiseren en volledige begeleiding te bieden gedurende het verkoopproces. U kunt altijd bij ons terecht voor een gratis waardebepaling. 

Bovendien zullen we bij een succesvolle verkoop zelfs de kosten van uw Energieprestatiecertificaat (EPC) en asbestcertificaat terug betalen!

Als beëdigd landmeter-expert bieden wij u tal van andere vastgoeddiensten aan zoals schattingen, energieprestatiecertificaten (EPC), asbestattesten, plaatsbeschrijvingen, overige keuring, … .

Naast onze vastgoed activiteiten staat Houvast ook bekend om zijn rol als verzekeringsmakelaar en zijn bankactiviteiten. Als u vragen heeft, contacteer ons gerust!

Ontdek

Panden in de kijker